Felicitaties aan het Tui-team Oldenzaal: hun vestiging is de beste van de provincie Overijssel.
Felicitaties aan het Tui-team Oldenzaal: hun vestiging is de beste van de provincie Overijssel.

Tui Oldenzaal het beste reisbureau van de provincie

  Zakelijk

Oldenzaal - TUI reisbureau Oldenzaal is uitgeroepen tot beste reisbureau van Overijssel en mag een jaar lang deze prestigieuze titel voeren.

Aan deze uitslag ging een competitie vooraf die de medewerkers voor diverse uitdagende opdrachten stelde. De uitslag werd door vakblad TravMagazine bekendgemaakt.
Jarenlange ervaring, kennis van de bestemmingen, reisadvies op maat en een uitstekende service: de medewerkers van de TUI-winkel in Oldenzaal werken hard om hun klanten tevreden te stellen en leggen daarbij de lat hoog.

Uit de grote groep reisbureaus die aan de provinciale verkiezing meedeed, werd het TUI-reisbureau gekozen tot het beste van de provincie Overijssel. De provinciale titel Reisbureau van het Jaar, een prestigieuze prijs in de reiswereld, bevestigt dat klanten bij TUI Oldenzaal aan het juiste adres zijn voor het beste reisadvies.
Met deze prijs op zak verschijnt TUI Oldenzaal tijdens de finale om de landelijke titel op 11 mei nog één laatste keer voor de eindjury. De felbegeerde nationale titel 'Reisbureau van het Jaar 2017' wordt in juni bekend gemaakt.

"De verkiezing tot het beste reisbureau van Overijssel is voor ons van grote waarde. Het is een erkenning voor de inzet van ons team en de hoge kwaliteit die wij onze klanten bieden", aldus Evelien van Zutphen, Reisbureaumanager van TUI Oldenzaal.

Meer berichten