Logo noordoosttwente.nl


Kaamps presenteert twee nieuwe smaken Boer'n Trots

  Zakelijk

De kaasmakers van Kaamps zijn de laatste maanden druk geweest met de ontwikkeling en de productie van twee nieuwe kazen; de nieuwe Boer'n Trots Maple Syrup Whiskykaas & Boer'n Trots geit honing-truffelkaas liggen momenteel te pronken op de kaasplanken.

Deurningen - "Onze beste geitenkaas van de wereld heeft een nieuwe variant," aldus Kaamps. "De Boer'n trots honinggeitenkaas is in 2015 bekroond met goud tijdens de World Cheese Awards en nu is er een nieuwe smaak aan dit succesvolle receptuur toegevoegd, namelijk truffel. Deze kaas is ontwikkeld met zwarte truffels uit Italië. Daarnaast is er nu ook de nieuwe Boer'n trots Maple Syrup Whiskeykaas, een combinatie van heerlijke kaas en een speciaal Maple Syrup met een whiskeysmaak. De smaak is zo bijzonder dat deze niet in woorden is uit te drukken."

Bij Kaamps streven ze naar een goede kwaliteit van de kazen. Dit streven is afgelopen zomer beloond met een BRC AA-status. Voor de BRC (British Retail Consortium) status wordt er gekeken naar onder meer kwaliteit en voedselveiligheid. Voor een relatief klein bedrijf als Kaamps is dit heel bijzonder, want een AA-status (het hoogst haalbare) wordt vrijwel alleen toegekend aan de grote fabrikanten.
Sinds zaterdag liggen de nieuwe kazen in de winkel van Kaamps. Nu worden ze verspreid over de speciaalzaken.

Deze kazen worden tevens aangeboden in de kerstpakketten die vanaf 1 oktober weer te bestellen zijn.

Meer berichten


Shopbox