Logo noordoosttwente.nl

Food & Drinkclub Wethouder bijna open

  Zakelijk

Denekamp – Food & Drinkclub de Wethouder was zaterdag tijdens Denekamp Undercover voor het eerst open voor publiek. Undercover was voor de Wethouder (dat nooit eerder deelnam aan het evenement) een goed moment om te laten zien dat dergelijke evenementen goed bij de nieuwe formule past.

Nu wordt het voormalige restaurant de Hoogklimmer ingericht volgens het nieuwe concept met leren barkkrukken, loungeseats en eikenhouten tafels. Komende vrijdag staat er het eerste huwelijksfeest gepland waarbij de huwelijksvoltrekking plaatsvindt in de authentieke raadszaal.

De wethouder opent op 27 oktober voor genodigden en op 28 oktober voor publiek. Daarvoor zijn er try-outs waarbij chef-kok Ben Schulte gerechten laat proeven. Suzan Teunissen laat de gasten kennismaken met de aperitieven en het wijnassortiment. De Wethouder krijgt ook een cocktailbar. Kaarten voor de try-outs kosten 30 euro en zijn te reserveren via info@dewethouder.nl.

De Wethouder is geopend van donderdag tot en met zondag. Van maandag tot en met vrijdag is de locatie ook af te huren voor vergaderingen en cursussen.

Meer berichten


Shopbox