Logo noordoosttwente.nl


Vol trots opende Jan Geissler zondag zijn nieuwe winkel aan de Bisschopstraat.
Vol trots opende Jan Geissler zondag zijn nieuwe winkel aan de Bisschopstraat.

Boxspringspecialist naar Bisschopstraat verhuisd

  Zakelijk

Vol trots opende Jan Geissler zijn winkel aan de Bisschopstraat. De Boxspringspecialist Oldenzaal is namelijk verhuisd. "Prachtige locatie en entourage."

Oldenzaal - Boxspringspecialist Oldenzaal is verhuisd van de Grootestraat naar de Bisschopstraat. "Vanwege de prachtige entourage en het mooie pand met veel uitstraling. We hebben hier alle ruimte om onze producten te presenteren. 180 vierkante meter is een mooie grootte," aldus Geissler. "Bijkomend voordeel: de grote etalage. Kunnen we veel laten zien."

Toen bleek dat de winkelruimte beschikbaar was, werd snel gehandeld. "En de verbouwing verliep helemaal op schema."

Geissler heeft veel ervaring in de slaapwereld. Hij werkt als winkelinrichter en als beursopbouwer voor fabrikant Fey en hij werkt in de logistiek. "Ik zie zoveel inspirerende locaties dat ik precies wist hoe de winkel eruit moest komen te zien. En het is gelukt; ik ben erg blij met het resultaat."

Er is een speciale ruimte ingericht voor Bodyscan, het meetsysteem dat de perfecte matras en de instellingen van de lattenbodem bepaalt. Een scan is vrijblijvend.

Zondag was de officiële opening. De reacties waren lovend. 'Een aanwinst voor de straat' werd veelgehoord. Vanaf nu kunnen klanten bij Boxspringspecialist terecht voor boxsprings, bedden, matrassen, hoofdkussen, badtextiel, dekbedovertrekken, hoeslakens en baby- en kindermatrassen.

Boxspringspecialist Oldenzaal is open van woensdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur (vrijdag koopavond tot 21.00 uur) en op koopzondagen. Bovendien is er de mogelijkheid om een afspraak 's avonds te maken, onder meer om de Bodyscan te proberen.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox