Logo noordoosttwente.nl


Zorggroep Manna is een nieuwe aanbieder van huishoudelijke hulp in Oldenzaal en Dinkelland.
Zorggroep Manna is een nieuwe aanbieder van huishoudelijke hulp in Oldenzaal en Dinkelland.

Huishoudelijke ondersteuning van zorggroep Manna in Oldenzaal en Dinkelland

  Zakelijk

Zorggroep Manna biedt in Oldenzaal en Dinkelland professionele huishoudelijke ondersteuning.

NOTwente - "Persoonlijke aandacht vinden wij daarbij belangrijk," aldus Zorggroep Manna. "Wij hebben aandacht voor u en uw huis. In Oldenzaal zijn onze Thuishulpen al een aantal jaar werkzaam in diverse huishoudens. In Dinkelland bieden we vanaf januari 2018 ook huishoudelijke ondersteuning. "
De zorg en ondersteuning wordt verleend door gepassioneerde medewerkers. "We doen dit vanuit kleine, slagvaardige teams, lokaal in de wijk. Zorggroep Manna verleent haar zorg vanuit een christelijke basis voor iedereen."

Wie een beschikking van de gemeente heeft voor huishoudelijke ondersteuning of wie er binnenkort een krijgt, kan terecht bij Zorggroep Manna.

"Samen met u kijken we hoe we voor een schoon en leefbaar huis kunnen zorgen. Het kan ook zijn dat u met uw vaste hulp wilt overstappen. Dat kunnen we voor u regelen. Wij helpen u graag telefonisch en maken dan een afspraak voor een huisbezoek."

Zorggroep Manna is te bereiken via telefoon 053 3030678. Meer informatie is ook te vinden op de website www.zorggroep-manna.nl.

Meer berichten
Shopbox