Foto: Gijs van Ouwerkerk

Gouden Spatel voor de Engel

  Zakelijk

Oldenzaal - Café Bierlokaal De Engel is door Heineken Nederland onderscheiden met een Gouden Spatel en mag zich het beste speciaalbiercafé van 2017 uit Oost-Nederland Noord noemen.

Het is voor het eerst dat een Gouden Spatel wordt uitgereikt in deze categorie. De uitreiking van de Gouden Spatel is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van Heineken Nederland, waarbij mystery guests cafés beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling.

De eigenaar van Café Bierlokaal De Engel nam de Gouden Spatel met trots in ontvangst: "Sinds de opening van De Engel zijn we continu op zoek naar de beste en mooiste speciaalbieren en de beleving hiervan voor onze gasten, want uiteindelijk draait het daar allemaal om. Dan is het winnen van zo'n prijs echt fantastisch. Het is een bekroning op de passie die wij voor speciaalbier hebben."

De uitreiking van de Gouden Spatel is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. Naast een Gouden Spatel voor beste speciaalbiercafé worden ook Gouden Spatels uitgedeeld voor het beste eetcafé, sportkantine, terras en de beste nieuwkomer van de regio. De beste drie horecazaken van 2017 worden bekroond met Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknoppen.

Meer berichten
Shopbox