Foto: facebook.com/kotterseafood

Visgilde Kötter is vanaf zaterdag Kötter Seafood

  Zakelijk

Visgilde Kötter in Oldenzaal heeft vanaf zaterdag een nieuwe naam: Kötter Seafood. De bekende viswinkel krijgt de beschikking over een gedeelte met veel zitplekken dat 's avonds in een restaurant verandert.

Oldenzaal – Visgilde Kötter is nu 10 jaar gevestigd aan de Steenstraat. "We wilden graag meer zitplekken en meer bakcapaciteit om de wachttijd te verkorten," vertelt Wouter Braamhaar. "En dat gaat nu gebeuren. We gaan van 25 naar zeventig zitplekken én er is een nieuwe bakkoven geïnstalleerd."

De winkel krijgt dus de beschikking over meer zitplekken. Kötter Seafood pakt flink uit met een nieuwe lunchkaart die van 11.00 tot 16.00 uur beschikbaar is.

Tegen de avond sluit een mobiele wand de winkel af van het eetgedeelte. Dat verandert dan in een visrestaurant. Op de menukaart voor-, hoofd- en nagerechten. 80 procent van de kaart visgerechten, 20 procent vleesgerechten. Een visspecialiteitenrestaurant dus waar iedereen iets van zijn gading kan vinden. "Zelfs die ene vriend die niet van vis houdt," lacht Braamhaar.

Het restaurant is dagelijks vanaf 17.00 uur open. Op de kaart gerechten in allerlei prijsklassen, tot uitgebreide zeevruchtenplateaus aan toe. Zo wordt Kötter een echte seafoodbar.

Meer berichten