Foto:

WOON2018: beurs over bouwen en verbouwen in Dinkelland en Tubbergen

  Zakelijk

Inwoners van Dinkelland en Tubbergen zijn op 2 en 3 november welkom op WOON2018. Dat is de woonbeurs over bouwen en verbouwen.

NOTwente - Aannemers, (interieur)architecten, Lang zult u Wonen, hoveniers, financiers, notarissen, makelaars, bouwkundige bureaus, het energieloket, gemeenten Dinkelland en Tubbergen: op WOON2018 staan allerlei vakmensen uit de bouwwereld.
Ook dit jaar wordt de beurs weer georganiseerd door een groep ondernemers in samenwerking met Tubbergen en Dinkelland. "Het belooft een veelzijdige beurs te worden waar bezoekers terecht kunnen met al hun vragen over het (ver)bouwproces", zegt wethouder Volmerink van Tubbergen.
"Als organisatie vinden we het belangrijk om de bezoekers goed te informeren," vult Jan Willem Weijers (aannemersbedrijf Warmes) aan. "We ervaren dat mensen die zich vooraf goed laten informeren, later minder snel voor verrassingen komen te staan. Hierdoor verloopt het bouwproces vlotter."

Info is er genoeg op de woonbeurs: er zijn 34 stands te bezoeken en drie lezingen bij te wonen. Deterink houdt een lezing over de actuele hypotheekmogelijkheden. ILSE Bouwkundig Bureau verzorgt een lezing over het inrichten van woningen en er is een lezing over gasloos bouwen.

www.woon-2018.nl

Meer berichten