Een grote beker voor een echte topcoach: Paul Christenhusz is Topcoach van het Jaar. Foto: Ariane Kok
Een grote beker voor een echte topcoach: Paul Christenhusz is Topcoach van het Jaar. Foto: Ariane Kok (Foto: Ariane Kok)

Oldenzaler Paul Christenhusz is Topcoach van het Jaar

  Zakelijk

Felicitaties aan Paul Christenhusz uit Oldenzaal: hij mag zich Topcoach van het Jaar noemen. Hij won de finale en liet daarmee Rudolf Ekkelboom en André van Bergen achter zich.

Oldenzaal – Paul Christenhusz is praktijkbegeleider bij Van Lente Systeemintegratie en was door een pupil voorgedragen voor de prijs van opleidingsfonds OTIB.

Christenhusz mag zich en jaar lang de beste praktijkbegeleider noemen in de categorie 'groot bedrijf'. Hij werd door de jury geroemd om zijn 'bereidheid een extra stap te zetten'. De prijs bestaat uit een beker en een geldprijs van 2500 euro.

Paul Christenhusz: "Dit is gewoon heel gaaf. Ik sta ervan met de mond vol tanden en dat gebeurt niet vaak!"

Christenhusz zet zich naast het werk als praktijkbegeleider ook intensief in voor de kwaliteit van het onderwijs in de regio. Dit waardeerde de jury, omdat hij daarmee laat zien dat hij een verbinder is.

Christenhusz had behoorlijk wat concurrentie, want er waren 750 kandidaten genomineerd. Uiteindelijk zijn maar drie praktijkbegeleiders uitgeroepen tot topcoach, in drie categorieën.

Meer berichten