Weerselo introduceert nieuw spaarprogramma

  Zakelijk

Een aantal winkeliers in Weerselo is gestart met een spaarprogramma: ze doen mee aan het klantloyaliteitssysteem van Cashback World. Hierbij ontvangen klanten een klantenkaart die zij kunnen gebruiken bij de deelnemende bedrijven.

Weerselo - Naast de kaart is er ook een app voor op de telefoon met dezelfde functionaliteit. Na elke aankoop laten consumenten de zogenoemde Cashback Card scannen en ontvangen hiermee shopvoordelen in de vorm van een percentage Cashback en Shopping Points (SP's). Bij een opgespaard bedrag van 5 euro of meer ontvangt de consument dit op zijn bankrekening. De Shopping Points hebben dezelfde functie als het ouderwetse zegeltje, echter zijn deze zegels in te leveren op acties bij alle aangesloten winkels wereldwijd.

De deelnemende bedrijven zijn Auto Arninkhof, autobedrijf Krabbe, Body Kicks, café De Troll, Elektro World Weiden, Fietscity Hams, Henry Dijkers Diervoeders, Hoogendijk Tankstation en Carwash, Plus Daniëlle Tijhuis, restaurant De Stiftsschuur, Ruth damesmode, RV Sportreizen, wellnessboerderij 't Bellinckhofje en Welman Winkel.

Zoals de naam Cashback World het al zegt, is het een internationaal spaarsysteem. De Weerselose Klantenkaart is niet alleen in Weerselo te gebruiken, maar ook bij andere aangesloten winkels, in 47 landen.

Meer berichten