Marleen Kuipers opent Flavourite Wine

  Zakelijk

Marleen Kuipers uit Oldenzaal opent haar bedrijf Flavourite Wine met een openingsproeverij. "De klassieke wijnwereld in een hip jasje," omschrijft Kuipers haar wijnbedrijf.

Oldenzaal - Flavourite Wine is een nieuw bedrijf opgezet door Marleen Kuipers. Als sommelier, vinoloog i.o. en nieuwsgierige wijnreiziger heeft Kuipers als doel iedereen net zo te laten genieten van wijn als ze zelf doet. Voor iedereen die iets wil leren over wijn organiseert ze verzorgde wijnproeverijen op locatie.
"Door te leren wijnproeven en bewuster met smaak bezig te zijn wordt het leuker en makkelijker een goede fles wijn uit te kiezen en te openen op het juiste moment," legt de Oldenzaalse uit.

Daarnaast beschikt Flavourite Wine over een assortiment van vijftig kwaliteitswijnen. Met een groot netwerk van wijnboeren in Europa is Kuipers op een eeuwige zoektocht naar mooie wijnen van kleine familiebedrijven en wijnen met een verhaal. Al deze wijnen zijn te bestellen in de webshop op www.flavouritewine.nl

Ook in de horeca zijn de wijnen van Flavourite Wine te vinden.

Proeverij

Het officiële startschot van Flavorite Wine is op zondag 16 juni om 15.00 uur in de lounge van hotel 't Lansink in Hengelo. Aanmelden kan via marleen@flavouritewine.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer berichten