Foto: Hans van Oosterhoudt

Franx Hairclub is beste leerbedrijf

  Zakelijk

Oldenzaal - Franx Hairclub uit Oldenzaal heeft de verkiezing voor beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Overijssel in de sector Winkelambacht gewonnen.

Uit ruim 1600 voordrachten zijn per provincie en per sector door SBB winnende leerbedrijven en praktijkopleiders bekendgemaakt. Frank Vonkeman, eigenaar van Franx Hairclub, neemt de prijs vandaag (dinsdag) in ontvangst. De landelijke winnaars worden op 18 november bekendgemaakt.
Franx Hairclub leidt sinds 1997 mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren zij praktische en sociale vaardigheden.

Frank Vonkeman is blij verrast met de prijs: "Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk, zij zijn de toekomst in ons vak. Iemand opleiden naar eigen visie zorgt ervoor dat je mensen langer aan je kunt binden."

Frank Vonkeman is een gedreven ondernemer. Het opleiden van jonge mensen maakt onderdeel uit van zijn visie van bedrijfsvoering. Er wordt veel tijd vrijgemaakt om studenten te trainen en er worden kansen geboden om het vak te leren. Vonkeman: "Want je leert het vak alleen maar door te doen."

Meer berichten