Raymond Aaltink van Ultimo Mode verheugt zich op het programma in de Deurningerstraat. Foto: Sjiek Photo & Film
Raymond Aaltink van Ultimo Mode verheugt zich op het programma in de Deurningerstraat. Foto: Sjiek Photo & Film (Foto: Kitty de Bot)

Deurningerstraat bruist tijdens Boeskool is Lös

  Zakelijk

Oldenzaal - Oldenzaal bruist tijdens de Boeskool is Lös, mede dankzij de inzet van allerlei mensen die zich inzetten voor het programma in de straten. Want de Boeskool is veel meer dan alleen het grote podium. Raymond Aaltink (43) van Ultimo Mode vertelt over 'zijn' subpodia.

Welk subpodium verzorg jij?

"Naast de artiesten op de Groote Markt, wat ik gezamenlijk doe met Hans Dingeldein, verzorg ik gezamenlijk met Christoffel's en De Kroeg de subpodia in de Deurningerstraat. In de middag is er bij Christoffel's van alles te doen voor kinderen. Zo is er een Kidsdisco-optreden van meneer Beer en Sing a Long. Later op de avond zal live muziek op het terras overgaan naar optredens op het podium van De Kroeg. Daar treedt vanaf donderdag elke avond een band op."

Wat is jouw band met de Boeskool is Lös?

"Ik ben ruim 17 jaar bestuurslid van de Boeskool is Lös."

Wat maakt de Boeskool is Lös zo mooi?

"Ik ben trots dat wij nog altijd een evenement kunnen organiseren waar iedereen gratis naar toe kan en we met elkaar een geweldig feest kunnen hebben. Het is prachtig dat de binnenstad vijf dagen lang bruist."

Ga je dit jaar zelf ook nog als bezoeker naar de Boeskool?

"Ik ben uiteraard elke dag aanwezig op de Boeskool, omdat onze winkel van 's ochtends tot 's avonds geopend is. Maar zaterdag na 17.00 uur nemen we het er zelf ook even van en maken we het gezellig tot in de late uurtjes."

Heb je nog leuke plannen voor de toekomst van de Boeskool is Lös?

"Volgend jaar jubileum: 50 jaar Boeskool. Dat belooft wat."

Zin in de Boeskool is Lös?

"Natuurlijk!"

Wat wens je het publiek toe?

"Vijf dagen feest, gezelligheid en plezier met elkaar. Geniet ervan!"

Kijk ook eens op ultimomode.nl.

Meer berichten