Frans Bult presenteert met trots de line-up van Boeskool @ the Beach, met Tony Junior, Act of Rage, Odium en Bende van Ellende als hoofdacts.
Frans Bult presenteert met trots de line-up van Boeskool @ the Beach, met Tony Junior, Act of Rage, Odium en Bende van Ellende als hoofdacts. (Foto: )

Dat wordt tof: Boeskool @ the Beach met veel dj's

  Zakelijk

Oldenzaal - Twee avonden lang veranderen de sportvelden van de Boeskool is Lös in Boeskool @ the Beach. Met veel zorg zijn de artiesten uitgezocht. Frans Bult (47) van Bar de Kelder vertelt over 'zijn' Boeskool @ the Beach.

Ligt de Boeskoolstad aan zee?

"Ja, tijdens Boeskool @ the Beach wel. Vrijdag 16 augustus is Boeskool @ the Beach te bezoeken vanaf 21.00 uur en zaterdag 17 augustus vanaf 17.00 uur."

Wat kunnen we daar verwachten?

"De vrijdag is de laatste jaren ingericht voor de wat hardere dj's. Dit jaar zijn dat om 21.00 uur dj Krake/Byland, om 22.30 uur Act of Rage en vanaf 23.30 uur ODIUM. Zaterdag creëren we er een lekker beachsfeertje met veel dj's. Om 17.00 uur start dj Scheepmaker, om 19.00 uur komt feest-dj Jochem, om 21.00 uur Bende van Ellende, daarna Tony Junior, om 23.00 uur Hugo en Faulhaber sluit af."

Welke sfeer hoop je er te creëren?

"Een gezellige sfeer met dans, lekkere muziek en lekkere drankjes. Speciaal voor iedereen die 18-plus is. En de entree is gratis."

Wat is jouw band met de Boeskool is Lös?

"Ik kom al heel lang op de Boeskool is Lös. Telkens als ik het terrein van de beachgames zag, dacht ik: nou ligt dat zand er nog en niemand doet er wat mee. Wat jammer. Toen hebben we Boeskool @ the Beach bedacht. Feest op het zandstrand."

Heb je een mooie herinnering aan de Boeskool is Lös die je met ons wilt delen?

"Radical Redemption trad in 2015 op bij Boeskool @ the Beach. Het was een van de drukste edities ooit. De bar kon het bijna niet aan en de eerste gasten waren er al toen we nog aan het opbouwen waren. Wat zorgde hij voor ontzettend veel publiek."

Wat maakt de Boeskool is Lös zo mooi?

"Er is voor iedereen wat te doen: kraampjes, leuke muziek in alle varianten, mooie terrasjes, lekker eten. Hier verveelt niemand zich."

Ga je dit jaar zelf ook nog als bezoeker naar de Boeskool?

"Jazeker. Elk jaar slenter ik met mijn gezin gezellig over de Boeskool. Donderdag doe ik mee met het beachvolleybal en daarna met met de vrienden een biertje pakken."

Heb je nog leuke plannen voor de toekomst van de Boeskool is Lös?

"Volgend jaar viert de Boeskool is Lös het 50-jarig jubileum. Ik zou dan graag een top-dj boeken die Boeskool @ the Beach afsluit."

Zin in de Boeskool is Lös?

"Elk jaar hebben we er weer zin in! De voorbereidingen zijn gedaan. Nu kunnen we alles weer klaarmaken en opbouwen voor een mooie B@tB!"

bardekelder.nl


Meer berichten