Foto: Hans van Oosterhoudt

Jan Hein Droste voorzitter Junior Kamer Oldenzaal

  Zakelijk

De Oldenzaalse tak van de internationale netwerkorganisatie Junior Chamber International heeft sinds vorige week dinsdag 19 november een nieuwe voorzitter.

Oldenzaal - Dinsdag 19 november om middernacht gingen de leden van JCI in conclaaf om vanuit hun midden een nieuwe voorzitter te kiezen. De keuze is gevallen op Jan Hein Droste.

In het dagelijks leven heeft Droste de leiding over het in Weerselo gevestigde evenementenbureau Event Creators. Droste is al 10 jaar een verdienstelijk en actief lid binnen 'Junior Kamer Oldenzaal' zoals de serviceclub in de volksmond nog altijd vaak wordt genoemd. Volgens voorzitter in 2018, Laurens Oude Elberink, komt de keuze voor Droste dan ook niet uit de lucht vallen.

Het meest bekend in Oldenzaal is Junior Kamer van de organisatie van IJsbaan Oldenzaal, dat ze nu al 3 jaar doen. De ijsbaan is bedoeld om de Oldenzaalse jeugd een maand lang te kunnen laten schaatsen en daarnaast wordt er altijd de curlingcompetitie gehouden, waar jaarlijks veel lokale bedrijventeams aan meedoen.

In een bericht dat eerder in deze krant verscheen, liet Oude Elberink weten de organisatie van de ijsbaan voortaan uit handen te willen geven aan de oud-leden zodat de reguliere leden van JCI zich meer kunnen richten op minder routinematige projecten.

Droste is aangesteld voor het jaar 2020.

Meer berichten